Accept & indre ro


I perioder kan vores krop og sind være under ekstra pres af forskellige årsager. Det kan være, når kravene overstiger, hvad vi kan imødekomme, når vi overtænker f.eks. for at forhindre at noget sker, når vi står midt i en konflikt - alt muligt støj, som skaber frygt og bekymringer.

Jo mere vi tænker, jo mere forvirrede bliver vi ..

Alligevel forsætter vi "pligtopfyldende" overtænkningen, indtil vi til sidst ikke kan mærke os selv, og udsigten til den gode løsning synes endnu længere væk end før.

Denne meditation hjælper dig med at give slip på tankerne og dit fokus på, at du skal finde en løsning - at du skal handle dig ud af situationen. Du vil blive guidet til en tilstand af dyb indre ro, en pause, og du vil blive guidet til at acceptere det, som fylder med tålmodighed og tillid.

Brug meditationen når dit nervesystem har brug for at lande og give slip på noget fra dagen i dag eller noget, som har været i dig i længere tid. Meditationen gør samtidig, at du træner dit fokus, din evne til at være tilstede i nuet og forholde dig objektivt til det, som fylder.

Varighed: 19:57

Din investering
Gratis