Game Changer

2020-03-31


Der er ingen tvivl om at den sidste periode har været fyldt med forandringer for de fleste, både i forhold til arbejdslivet, men også privat.

Forandringer kan skabe bekymringer og frygt .. for alt det ukendte. Og de fleste kan nok ikke sige sig fra overfor alle de her ubesvarede spørgsmål, der hele tiden banker på ..

Lige nu er der blot spørgsmål, flere spørgsmål end der er svar. Vi kan kun gætte .. tage handling på det vi kan, og håbe at tingene snart vender for os alle igen 

Men den her situation har også en positiv indflydelse - har du også bemærket det?

Vi bliver tvunget til at tænke anderledes..
Intet er som det plejer, imens vi prøver at navigere i alt det nye. Vores autopilot er sat ude af spil. Vi bliver tvunget til nytænkning, og finde nye muligheder og løsninger.

Og midt i alt kaos, med hjemmearbejdsplads, og undervisning af egne børn, er der også en gave.

For nogen, en belejlig pause fra en hektisk hverdag, en pause som giver anledning til at mærke efter, og en anledning til justering i den måde vi ønsker at imødekomme vores nære fremtid på.

Vi rykker tættere sammen i familien, ser vores børn mere, vi er mere sammen.
Samtidig mærker vi savnet tydeligere for dem vi ikke kan se lige nu. Vi mærker betydningen af det nære, også selvom om det lige nu er langt væk.

Savnet efter hverdagen, for det almindelige, og alt det vi plejer at gøre, har fået en større værdi og en anden betydning.

Prøv og få øje på alt det gode, det værdifulde på trods af alt det som sker ❤️