Har du lyst til at give op?

2020-03-07

Har du lyst til at give op?


Når du tager en beslutning om at arbejde hen imod en målsætning, har du måske haft en masse fantastiske forestillinger om hvordan det vil være at indfri dit mål, og du har måske også nogenlunde lagt en plan for hvordan du vil gøre det. 

Du kan mærke, at det bare bliver så fantastisk når du kommer dertil. Du har så mange forventninger og glæder dig bare til at sætte gang i processen.
Inde i dig ved du godt, at du selvfølgelig skal arbejde for det, og det kommer til at kræve en del af dig, men det er ikke så mærkbart for dig lige nu - egentlig fylder det ganske lidt.

Du er SÅ klar til investering i dig og i din fremtid!

En masse læring, en famlen rundt, justeringer og en rum tid senere i processen, bliver det dog alligevel mærkbart for dig.

Dine forventninger matcher SLET SLET ikke virkeligheden - hvad tænkte du egentlig på?

Du kommer ingen vegne, der er en lang vej igen og oplever umiddelbart ingen succes.

Egentlig har du bare lyst til at give op ..!
Gå tilbage til det du kender - det er også meget nemmere ..


⭐STOP - det er tid til en TIMEOUT ⭐️


Når du arbejder med store målsætninger vil det næsten være uundgåeligt ikke, at have perioder hvor du synes det er svært, og du har lyst til at smide det hele på gulvet.
Det kan især være I de perioder uden synlige resultater, og fremgang som spænder ben for din motivation og troen på dig, at du kan lykkedes med dit projekt.

Men resultater og succes afhænger af hvor dit øje er rettet. Hvis du udelukkende har fokus på dit endemål vil du lynhurtigt føle dig som en fiasko, og at intet lykkedes for dig.

Se tilbage på din proces fra start og til nu. Læg mærke til hvor langt du er kommet, hvilke skridt du har taget for, at du er nået dertil hvor du er lige nu. Bliver det mere synligt for dig nu? - hvor meget du har flyttet dig?

Del din endelige målsætning op i mindre stykker, på den måde bliver det mere spiseligt for dig.

Det vil være mere synligt for dig, når du indfrier dine delmål. Og dine små succeser og resultater vil være mere mærkbare for dig - og på den gode måde. Små skidt tættere på dit mål.

Forsæt dit arbejde og vær tålmodig med processen. Var det ikke noget med at Rom ikke blev bygget på en dag?