Hvem står bag Holstein&Virkelyst?

2019-08-13

Jeg er den lykkelige ejer af HOLSTEIN&Virkelyst

og er samtidig skribent på de indlæg der løbende vil blive postet her på bloggen.

For nylig har jeg kastet mig hovedkulds ud i livet som selvstændig, hvor jeg tilbyder "ufarvet" Karriererådgivning til private klienter og Outplacement forløb til virksomheder.

Jeg hjælper klienter videre i et nyt godt job, i uddannelse eller med et karriereskifte. 
Men lige så vigtigt... - at være en sparringpartner/coach for Klienter som har behov for at drøfte emner, som de af en eller anden årsag, ikke kan dele med deres leder eller kollegaer.

Indlæg her på denne blog vil være af faglig værdi, men lige så vigtigt om den menneskelige værdi. Idet de to områder hænger unægteligt sammen i vores arbejdsliv. 
De værdier og handlinger vores arbejdsplads tilbyder skal nogenlunde matche vores værdier som menneske - Gør de ikke det påvirker det vores trivsel og vi må modigt reagere på det.

Vores karriere kan være noget rod, og der kan være en masse sten på vejen, et skridt frem og to tilbage. Men den kan også være helt fantastisk og give en følelsen af at være "landet og endda på den helt rette hylde".

Og det er lige præcis sådan det skal være! 
Alle fortjener det bedste arbejdsliv, til gavn for egen trivsel, så vi undgår stress og som uden tvivl også vil kunne mærkes på virksomhedernes bundlinje.

Jeg har hjulpet klienter videre i uddannelse og i deres arbejdsliv i snart 10 år, men jeg har personligt også "gået vejen" selv i forhold til min karriere og gør det selvfølgelig stadig.

Jeg har været uafklaret, forvirret, "landet på den rigtige hylde" for en stund og jeg har skiftet branche. Men jeg har også taget valg på helt forkerte grundlag og med urimelige forventninger. Men også valg fordi jeg har været nødsaget til det.
Og så har jeg stået ved mig selv, selvom det havde konsekvenser og var besværligt i en periode.

MEN det har også givet mig nogen overraskende gevinster. En masse udvikling, afklaring, revurdering af egne værdier og uundværlig læring, som jeg ikke ville være foruden i dag.

Lad dig ikke bremse af de udfordringer som møder dig.
Følg med og lad dig inspirere.

Britt Holstein

Karriererådgiver
HOLSTEIN&Virkelyst