Jobsøgning og personlig branding

2020-08-30

Se hvorfor jobsøgning er det samme som en date ♥️

I starten af august var jeg inviteret ind som gæst i forbindelse med månedens tema hos Digitale damer. Temaet i august handlede om Jobsøgning og personlig branding.

Digitale damer stillede mig 3 spørgsmål som jeg vil komme omkring, i løbet af videoen her.


  • Hvad oplever du er menneskers barriere i forhold til jobsøgning?
  • Hvad mener du er det vigtigste at fremhæve på sit CV & ansøgning? 
  • Hvordan hjælper du mennesker med at forbedrede sig til samtaler? 


Det er vigtigt for mig at starte med at præsentere at en jobsøgningsproces er individuel, at den rådgivning jeg giver i videoen her er en generel rådgivning, og at du skal selvfølgelig gå med det som er det rigtige for dig.

3 tips til jobsamtalen


  1. Forbered dig på hvordan du vil svare på spørgsmål - fx hvordan vil du præsentere dig selv, hvorfor søger du stillingen, hvad kan du tilbyde, hvorfor skal de vælge dig? mv. Det kan mindske din nervøsitet, og give dig mere overskud til at være dig og være tilstede i samtalen.

  2. Mindset - gå til samtalen med det mindset at det handler om et match som går begge veje. Samtalen handler i høj grad også om du synes virksomheden er et godt match til dig. Tag gerne nogle spørgsmål med som du har lyst til at spørge virksomheden om. 

  3. Vær dig selv til jobsamtalen - du er præcis som du skal være. Virksomheden skal ansætte dig og ikke en anden, som du udgiver dig for at være. 


Hvis du har lyst, kan du se mere om Digitale Damer HER