Vores tanker er meget powerfulde - så hvorfor ikke bruge den viden positivt?

2020-10-07

Visualisering er et redskab, som blandt andet professionelle atleter anvender, som en del af deres daglige træning og i deres målsætning.

Træningen kan foregå via en lydfil og den daglige træning kan skabe forandringer som gør at du kan præstere bedre, men altså også at få det bedre i de situationer som udfordrer dig.

Når du lytter til lydfilen, vil du danne billeder for dit indre og din hjerne tolker det som virkelige handlinger. Det kaldes visualisering og kan opnå samme effekt i hjernen, som hvis du faktisk udfører handlingen. Det skyldes, at visualiseringen skaber de samme hjernestrukturer, som hvis du gør det i fysisk praksis.


At visualisere den udfordrende situation positivt, kan skabe de her gode følelsesmæssige og kropslige fornemmelser, så du på den måde forbinder den ellers udfordrende situation med noget positivt.

Brug mental træning til at nå dit mål:

Fx hvis du ønsker:

  • at håndtere udfordringer bedre
  • øget tryghed i de situationer som du frygter
  • at reducere stress, bekymringer og tankemylder
  • en kærlig opbakning og selvværdsboost
  • øget ydeevne

Ønsker du at vide mere?

Kontakt mig på mail@holsteinvirkelyst.dk


OPLEVER DU AT DET ER SVÆRT AT GÅ TIL JOBSAMTALE?

- og vil du gerne have det bedre i situationen?⁠

⁠Når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Holstein&Virkelyst, får du tilsendt en guidet mental træning om jobsamtalen som lydfil.

⁠Læs meget mere om mental træning & instruktion, i det første nyhedsbrev.⁠

⁠Ved tilmelding modtager du umiddelbart lige efter, en mail som du skal bekræfte. ⁠Hvis du ikke modtager mail, så tjek din spam indbakke.⁠

Tilmeld dig HER