Skab kontakt til dit indre

I perioder i vores liv, så kan vi være der hvor vi mærker at noget ikke er, som det bør være i vores karriere. Hvor vores handlinger ikke stemmer overens med vores værdier, det der betyder noget for os og giver mening.

Det er ikke ualmindeligt, at vi mennesker vælger den sikre karriere. Men på forældede valg, og på vilkår som vi inderst inde godt ved ikke længere passer til os, og som vi for længst er vokset fra.

Men når vi ikke lever i overensstemmelse med hvad vi i virkeligheden gerne vil, hvad der matcher vores nuværende værdier og livssituation, så opstår en indre konflikt og vi lever i en konstant mistillid - til os selv, som på sigt er opslidende. En indre splittelse og træthed, og hvor handlingerne ikke længere giver mening ..

At give plads til pausen fra hverdagen og skabe ro i dine tanker og i din krop, er en forudsætning for at du bedre kan fokusere bagved egoet, for bedre at mærke og skabe kontakt til dit uudfoldede potentiale, dit formål og det liv som du i virkeligheden drømmer om. Det er hvad der er i fokus i denne meditation.

Du vil blive guidet til at fokusere på det der ligger lige bagved egoét, det som forhindrer bevægelse fremad; at du i meditationen opnår adgang og får øget synlighed på dit uudfoldede potentiale, dit formål og det liv som du i virkeligheden drømmer om.

Varighed: 24:14

Din investering
Gratis