Sov godt

I perioder kan vores krop og sind være under ekstra pres af forskellige årsager. Det kan være travlhed, udefrakommende krav, eller det kan være de forventninger, vi har til os selv, som skaber bekymringer.

Når vi oplever, at vi ikke har tid til at skabe rum til de nødvendige mentale pauser i løbet af dagen, så dukker det, som fylder inde i dig, ofte op, når stilhed opstår i forbindelse med sengetid.

Denne meditation hjælper dig med at give slip og med en god afslutning på dagen, så du kropsligt og mentalt bliver afslappet og klar til en dejlig nattesøvn. Du vil blive guidet til en tilstand af dyb indre ro, en afslappet krop, og du vil blive opfyldt med gode og kærlige følelser med fokus på egenomsorg.

Brug meditationen "sov godt" inden sengetid, når dit nervesystem har brug for at lande og give slip på noget fra dagen i dag, eller noget som har været i dig i længere tid. Meditationen gør samtidig, at du træner dit fokus, din evne til at være tilstede i nuet og forholde dig objektivt til det, som fylder.

Varighed: 21:20

Din investering
Gratis