Styrk dit selvværd & selvkærlighed


Når dit selvværd og selvkærlighed er i balance, er du også i bedre stand til at sætte grænser for dine omgivelser: At stå ved dig selv og i dig selv. At mærke dine behov. Hvad du har lyst til og hvad, du bliver nødt til at sige fra overfor.

Denne meditation hjælper dig med at styrke dit selvværd og din selvkærlighed, så du bliver mere bevidst om hvad det gør ved dig, når du glemmer at fylde dig selv op med omsorg, medfølelse og kærlighed. Alt det, der gør at du blomstrer. Du vil blive bevidst om hvad forurenede negative tanker gør ved dig og din krop, og hvor glad og taknemmelig dit nervesystem er, når du fylder dig selv op med kærlighed.

Brug meditationen " Styrk dit selvværd og selvkærlighed", så ofte du har lyst. Når dit nervesystem har brug for at lande og give slip på noget fra dagen i dag eller noget, som har været i dig i længere tid, fx at du ikke er god nok, at du er forkert mv. Meditationen gør samtidig, at du træner dit fokus, din evne til at være tilstede i nuet, og at du skaber kontakt til din krop.

Varighed: 17:59

Din investering
Gratis